Passa al contingut principal

Neix la Xarxa Catalana de Networking

Centea Infonómics, S.L. i el “El Marge Comunica” impulsen la XARXA CATALANA DE NETWORKING per fomentar i promocionar l'activitat emprenedora catalana. 


Xavier Sánchez (a l'esquerra), representant de “El Marge Comunica”, i Jordi Vilarroya, representant de Centea Infonómics, S.L., en el moment de la signatura de l'acord de col·laboració el passat 11 de març de 2013 a Barcelona


Centea Infonómics, S.L. És l'entitat promotora i organitzadora de les activitats del NETWORKING BARCELONA EMPRENEDORS CAFÈ. I “El Marge Comunica” és també la marca promotora i organitzadora del NETWORKING SANTBOIÀ (NETBOI). Ambdues activitats tenen per objecte fomentar les relacions, les sinergies, el coneixement de petites empreses, de negocis locals i de les activitats emprenedores, amb l'objectiu final de promoure activitats econòmiques entre els seus membres i dinamitzar, accelerar i enfortir l'activitat emprenedora en les seves respectives poblacions.

Aquestes dos entitats organitzadores de networking a Barcelona i Sant Boi de Llobregat, volen impulsar de manera conjunta aquesta activitat arreu del territori català per tal d'enfortir l'activitat emprenedora i, alhora, la relació entre petits empresaris, petits negocis locals i projectes d'emprenedors. Per aquest motiu, volen compartir aquest acord amb altres entitats catalanes organitzadores de trobades de networking amb les mateixes finalitats i objectius; les quals seran convidades a sumar-se a l'acord d'aquestes dos entitats per ampliar la base territorial de la Xarxa Catalana de Networking. 

El networking és una filosofia que consisteix en l'establiment d'una xarxa professional de contactes que permet donar a conèixer la persona i el seu negoci o projecte, a escoltar i aprendre dels demés, i trobar possibles col·laboradors, socis o inversors. Una de les formules més reeixides és la organització de cafès per a emprenedors, on d'una manera amable i còmode, es poden fer valuosos contactes evitant l'anomenada "porta freda".

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

10 consejos para utilizar a testadores "influencers" en marketing a cambio de producto

De sobras es conocida la importancia de los llamados “influencers” como herramienta efectiva de marketing. Pero existe otro tipo de “influencers” que son los testadores de producto cuyas pruebas y valoraciones pueden ayudar a decantar la balanza en la compra de un modelo o marca.
Los test de producto que se publican en una web, blog o en una red social -a parte de ayudar a influir a un consumidor- facilitan en el ámbito de Internet un contenido que genera los llamados “backlinks” (los enlaces que recibe una página web desde otras páginas web) y que ayudan al posicionamiento orgánico en buscadores como Google.

Evidentemente, si el responsable de márketing on-line dispone de un buen presupuesto, puede encontrar webs profesionales especializadas que ofrecen un servicio completo para generar un buen artículo con calidad (copy, fotografía, vídeo y modelos-figurantes). Aunque esta fórmula profesionalizada de test tiene ciertas garantías de éxito, también es verdad que hay muchos consumido…

La fiabilitat de les fonts d'Internet / La fiabilidad de las fuentes de Internet

Ja sigui per comoditat, o per rapidesa, o per abundància d'informació, s'accedeix cada vegada més a les fonts que proporciona l'Internet; doncs bé, aquest fet regenera constantment el debat sobre la fiabilitat del que es publica. Sense cap barrera tecnològica i econòmica, i a excepció dels casos de governs no democràtics de països com la Xina que encara apliquen la censura a la Xarxa, una bona part dels habitants del planeta poden accedir lliurament a tot tipus d'informació sense cap mena de filtre que ho impedeixi. Consegüentment,  també implica que qualsevol persona pugui dir, escriure o divulgar el que vulgui sobre qualsevol tema, incloent des de rumors malintencionats, notícies falses i elucubracions equivocades sense cap mena de rigor. Però també es pot trobar fonts "brillants, profundes, rigoroses i desbordants de passió i coneixements" (HERNÁNDEZ 2008) que proporcioni a l'usuari el que busca.

En un increment exponencial i constant de les fonts que e…

Vídeo exposició itinerant "El Llobregat. 1 riu, 6 pobles"

Documental de l'exposició itinerant "El Llobregat. 1 riu, 6 pobles", encarregat a El Marge Comunica per 6 museus del delta del Llobregat, en un projecte que liderava el Museu de Sant Boi. No ens enganyem, a tots els professionals de la comunicació ens passa el mateix: sempre hi han projectes i treballs que et fan més il·lusió. I l'encàrrec d'aquest vídeo em va ser molt especial per a mi.

"El Llobregat. 1 riu, 6 pobles" és un documental sobre la meva terra i el meu riu, el lloc on visc i del que sempre he sentit una gran curiositat per descobrir-los a fons. I vet aquí que rebo aquest encàrrec que ha representat 3 mesos intensos de feina des del març fins el maig del 2017, rodant en un munt de localitzacions del riu Llobregat, del seu delta i dels seus espais naturals i agrícoles.

Per a la introducció del vídeo s'han utilitzat ortofotografíes de l'Institut Cartogràfic de Catalunya d'alta definició i tot el vídeo ha estat rodat també en HD. Ha…