dimecres, 13 de març de 2013

Neix la Xarxa Catalana de Networking

Centea Infonómics, S.L. i el “El Marge Comunica” impulsen la XARXA CATALANA DE NETWORKING per fomentar i promocionar l'activitat emprenedora catalana. 


Xavier Sánchez (a l'esquerra), representant de “El Marge Comunica”, i Jordi Vilarroya, representant de Centea Infonómics, S.L., en el moment de la signatura de l'acord de col·laboració el passat 11 de març de 2013 a Barcelona


Centea Infonómics, S.L. És l'entitat promotora i organitzadora de les activitats del NETWORKING BARCELONA EMPRENEDORS CAFÈ. I “El Marge Comunica” és també la marca promotora i organitzadora del NETWORKING SANTBOIÀ (NETBOI). Ambdues activitats tenen per objecte fomentar les relacions, les sinergies, el coneixement de petites empreses, de negocis locals i de les activitats emprenedores, amb l'objectiu final de promoure activitats econòmiques entre els seus membres i dinamitzar, accelerar i enfortir l'activitat emprenedora en les seves respectives poblacions.

Aquestes dos entitats organitzadores de networking a Barcelona i Sant Boi de Llobregat, volen impulsar de manera conjunta aquesta activitat arreu del territori català per tal d'enfortir l'activitat emprenedora i, alhora, la relació entre petits empresaris, petits negocis locals i projectes d'emprenedors. Per aquest motiu, volen compartir aquest acord amb altres entitats catalanes organitzadores de trobades de networking amb les mateixes finalitats i objectius; les quals seran convidades a sumar-se a l'acord d'aquestes dos entitats per ampliar la base territorial de la Xarxa Catalana de Networking. 

El networking és una filosofia que consisteix en l'establiment d'una xarxa professional de contactes que permet donar a conèixer la persona i el seu negoci o projecte, a escoltar i aprendre dels demés, i trobar possibles col·laboradors, socis o inversors. Una de les formules més reeixides és la organització de cafès per a emprenedors, on d'una manera amable i còmode, es poden fer valuosos contactes evitant l'anomenada "porta freda".

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada