Passa al contingut principal

Neix la Xarxa Catalana de Networking

Centea Infonómics, S.L. i el “El Marge Comunica” impulsen la XARXA CATALANA DE NETWORKING per fomentar i promocionar l'activitat emprenedora catalana. 


Xavier Sánchez (a l'esquerra), representant de “El Marge Comunica”, i Jordi Vilarroya, representant de Centea Infonómics, S.L., en el moment de la signatura de l'acord de col·laboració el passat 11 de març de 2013 a Barcelona


Centea Infonómics, S.L. És l'entitat promotora i organitzadora de les activitats del NETWORKING BARCELONA EMPRENEDORS CAFÈ. I “El Marge Comunica” és també la marca promotora i organitzadora del NETWORKING SANTBOIÀ (NETBOI). Ambdues activitats tenen per objecte fomentar les relacions, les sinergies, el coneixement de petites empreses, de negocis locals i de les activitats emprenedores, amb l'objectiu final de promoure activitats econòmiques entre els seus membres i dinamitzar, accelerar i enfortir l'activitat emprenedora en les seves respectives poblacions.

Aquestes dos entitats organitzadores de networking a Barcelona i Sant Boi de Llobregat, volen impulsar de manera conjunta aquesta activitat arreu del territori català per tal d'enfortir l'activitat emprenedora i, alhora, la relació entre petits empresaris, petits negocis locals i projectes d'emprenedors. Per aquest motiu, volen compartir aquest acord amb altres entitats catalanes organitzadores de trobades de networking amb les mateixes finalitats i objectius; les quals seran convidades a sumar-se a l'acord d'aquestes dos entitats per ampliar la base territorial de la Xarxa Catalana de Networking. 

El networking és una filosofia que consisteix en l'establiment d'una xarxa professional de contactes que permet donar a conèixer la persona i el seu negoci o projecte, a escoltar i aprendre dels demés, i trobar possibles col·laboradors, socis o inversors. Una de les formules més reeixides és la organització de cafès per a emprenedors, on d'una manera amable i còmode, es poden fer valuosos contactes evitant l'anomenada "porta freda".

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

El vídeo-flyer, el vídeo més efectiu a les xarxes socials

Tothom sap que és un flyer... Aquell paperet que algú ens dona i que moltes vegades llencen, o que apareix a les nostres bústies o als parabrises dels nostres cotxes. Probablement sigui l'eina de màrqueting of-line més popular i de menor cost existent. I la que a la vegada pot funcionar molt o no pot funcionar gens per aconseguir els nostres objectius de promocionar un producte o servei. Però en la Era d'Internet, els humans passem molta estona davant d'un mòbil, tablet o ordinador consultant les nostres xarxes socials. És probablement la nostra principal eina d'esbarjo i diversió. I això ja fa molt de temps que les empreses i alguns organismes estan aprofitant per arribar els seus productes, serveis o events. Segons les darreres dades, Facebook i Instagram son les xarxes més utilitzades amb major implantació en la nostra òrbita europea i occidental. I en el cas d'organismes i institucions, especialment les oficials, encara hi ha la dinàmica d'encarreg

“Els Misteris de Can Palós”, un documental produït per El Marge Comunica.

El documental ha estat dirigit per en Xavier Sánchez, CEO de El Marge Comunica i alhora estudiós local de Sant Boi i actual vice president de la Rutlla, centre d’estudis santboians. En “Els misteris de Can Palós” s’explica els enigmes i les diferents troballes arqueològiques d’aquesta petita masia del sege XVIII, així com va ser la seva rehabilitació i l’ús actual que te aquest edifici com a aula de natura.     El relat del documental comença explicant que l’any 2016, uns humils -i alhora misteriosos- maons del segle XVIII de la masia de Can Palós, dipositats en el Museu de Sant Boi de Llobregat , van formar part de la ambiciosa exposició temporal “D'obra. Ceràmica aplicada a l'arquitectura” , exposada i impulsada pel Museu del Disseny de Barcelona . De fet, el documental ha comptat en el seu rodatge amb la col·laboració del Museu del Disseny de Barcelona, així com del Museu de Sant Boi, l’ Arxiu Històric Municipal de Sant Boi i dels Minyons Escoltes i Guies de Catalunya que

El curt “1001: Medieval Odyssey” per a FireFox

“1001: Medieval Odyssey” és un curt que paròdia, en una hipotètica època alt medieval, la famosa pel·lícula “2001: Odisea de l'Espai” de Stanley Kubrick. “El marge comunica” l'ha editat i ha estat co-dirigit per en Roger Subirana ( www.rogersubirana.com ) i per en Xavier Sánchez ( www.elmargecomunica.com ). Aquest curt, amb una durada només d'un minut, s'ha presentat en el concurs internacional Firefox Flicks per promoure el famós navegador en els smartphones. La magnífica banda sonora ha estat composada per en Roger Subirana . I com a personatge central, s'ha comptat amb el guerrer Roc Benviure amb la col·laboració del Museu de Sant Boi . També cal agrair al Museu Arqueològic de Catalunya el permís per rodar en el meravellós entorn del jaciment d'Olèrdola. 1001: Medieval Odyssey from firefoxflicks on Vimeo .