diumenge, 4 de novembre de 2012

Logo “Networking Barcelona”, cafè d'emprenedors


El “networking” és una nova manera de contactar entre persones que busquen feina o son emprenedors. També és una nova manera on les empreses i els professionals de tota la vida tenen un espai per trobar nous clients i trobar nous col·laboradors professionals. És una nova fòrmula que trenca definitivament amb “la porta freda” ta detestat per molts professionals que necessiten fer una tasca comercial. És un nou concepte que també es recolza amb les xarxes socials, especialment amb les de tipus professional com “Linkedin”.

A Barcelona, podem trobar diversos esdeveniments de “networking” que s'organitzen regularment cada mes. Alguns son del model on es convida a un ponent expert en una matèria (generalment, de “coaching”) i altres son de reunions d'un número limitat de professionals que es presenten entre ells i on ofereixen els seus serveis, i on s'acaba prenent un cafè i intercanviant targetes.

Aquest és el darrer model del “Networkig Barcelona. Cafè emprenedors” que organitza la consultora “Centea Infonómics” i que ha encarregat a “el marge comunica” el logotip d'aquest esdeveniment que s'organitza mensualment a Barcelona. El logotip s'ha dissenyat íntegrament amb la tipografia Futura, inclòs el símbol (una taça de cafè feta amb una B de Barcelona) s'ha fet a partir de lletres d'aquesta tipografia.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada