Passa al contingut principal

Fes-te un regal: Promociona't!


En un món 2.0, la imatge que s'utilitza per comunicar-se és molt important. Un emprenedor, un professional o un petit empresari té que tenir molta cura de que transmet. Una mala imatge pot ensorrar la realització de possibles contactes professionals i no ajudar a que es tingui en compte alhora d'escollir per una feina o comanda concreta.

Quin serien els elements bàsics d'imatge i comunicació per promocionar-se en l'actualitat?
  • Un nom o marca. Crear un bon nom per a una marca (naming) és imprescindible per que les possibles persones amb les quals interactuem recordin el que es oferim.
  • Un logotip. Es sempre recomanable que estigui fet per professionals que captin l'essència del que oferim i sigui senzill, minimalista i net.
  • Una web o bloc. Si no estàs a Internet, no estàs... Aquesta és la realitat. I si estàs, has d'estar amb criteris de qualitat i donant una bona imatge.
  • Un pla estratègic “social media”. En l'actualitat, la presència a les xarxes socials és imprescindible per captar clients i interactuar amb ells. Una bona estratègia ens permetrà aprofitar al màxim les seves eines.
  • Una fotografia. Una bona fotografia d'un professional, del seu espai, dels seus productes és una de les millors targetes que podem presentar a través de les xarxes socials.
  • Un pla de màrqueting on line. Imprescindible i econòmic per amplificar la nostra presència a Internet i les xarxes socials.
  • Un vídeo-màrqueting. Un espot atractiu i que enganxi i, sobretot, que no sobrepassi un minut serà la millor manera d'arribar massivament i viralment a molta gent.

El marge comunica t'ofereix donar resposta a totes aquestes necessitats tan imprescindibles, amb un preu just i que no sigui desorbitat amb un veritable servei global de comunicació "social media" de 360º.

Amb pressupostos ajustats podem fer-te una feina professional al respecte. Consulta'ns!!! Contacte amb Xavier Sánchez (607775369) o envia un correu a elmargecomunica@gmail.com

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

La fiabilitat de les fonts d'Internet / La fiabilidad de las fuentes de Internet

Ja sigui per comoditat, o per rapidesa, o per abundància d'informació, s'accedeix cada vegada més a les fonts que proporciona l'Internet; doncs bé, aquest fet regenera constantment el debat sobre la fiabilitat del que es publica. Sense cap barrera tecnològica i econòmica, i a excepció dels casos de governs no democràtics de països com la Xina que encara apliquen la censura a la Xarxa, una bona part dels habitants del planeta poden accedir lliurament a tot tipus d'informació sense cap mena de filtre que ho impedeixi. Consegüentment,  també implica que qualsevol persona pugui dir, escriure o divulgar el que vulgui sobre qualsevol tema, incloent des de rumors malintencionats, notícies falses i elucubracions equivocades sense cap mena de rigor. Però també es pot trobar fonts "brillants, profundes, rigoroses i desbordants de passió i coneixements" (HERNÁNDEZ 2008) que proporcioni a l'usuari el que busca.

En un increment exponencial i constant de les fonts que e…

10 consejos para utilizar a testadores "influencers" en marketing a cambio de producto

De sobras es conocida la importancia de los llamados “influencers” como herramienta efectiva de marketing. Pero existe otro tipo de “influencers” que son los testadores de producto cuyas pruebas y valoraciones pueden ayudar a decantar la balanza en la compra de un modelo o marca.
Los test de producto que se publican en una web, blog o en una red social -a parte de ayudar a influir a un consumidor- facilitan en el ámbito de Internet un contenido que genera los llamados “backlinks” (los enlaces que recibe una página web desde otras páginas web) y que ayudan al posicionamiento orgánico en buscadores como Google.

Evidentemente, si el responsable de márketing on-line dispone de un buen presupuesto, puede encontrar webs profesionales especializadas que ofrecen un servicio completo para generar un buen artículo con calidad (copy, fotografía, vídeo y modelos-figurantes). Aunque esta fórmula profesionalizada de test tiene ciertas garantías de éxito, también es verdad que hay muchos consumido…

Vídeo exposició itinerant "El Llobregat. 1 riu, 6 pobles"

Documental de l'exposició itinerant "El Llobregat. 1 riu, 6 pobles", encarregat a El Marge Comunica per 6 museus del delta del Llobregat, en un projecte que liderava el Museu de Sant Boi. No ens enganyem, a tots els professionals de la comunicació ens passa el mateix: sempre hi han projectes i treballs que et fan més il·lusió. I l'encàrrec d'aquest vídeo em va ser molt especial per a mi.

"El Llobregat. 1 riu, 6 pobles" és un documental sobre la meva terra i el meu riu, el lloc on visc i del que sempre he sentit una gran curiositat per descobrir-los a fons. I vet aquí que rebo aquest encàrrec que ha representat 3 mesos intensos de feina des del març fins el maig del 2017, rodant en un munt de localitzacions del riu Llobregat, del seu delta i dels seus espais naturals i agrícoles.

Per a la introducció del vídeo s'han utilitzat ortofotografíes de l'Institut Cartogràfic de Catalunya d'alta definició i tot el vídeo ha estat rodat també en HD. Ha…