Ves al contingut principal

Fes-te un regal: Promociona't!


En un món 2.0, la imatge que s'utilitza per comunicar-se és molt important. Un emprenedor, un professional o un petit empresari té que tenir molta cura de que transmet. Una mala imatge pot ensorrar la realització de possibles contactes professionals i no ajudar a que es tingui en compte alhora d'escollir per una feina o comanda concreta.

Quin serien els elements bàsics d'imatge i comunicació per promocionar-se en l'actualitat?
  • Un nom o marca. Crear un bon nom per a una marca (naming) és imprescindible per que les possibles persones amb les quals interactuem recordin el que es oferim.
  • Un logotip. Es sempre recomanable que estigui fet per professionals que captin l'essència del que oferim i sigui senzill, minimalista i net.
  • Una web o bloc. Si no estàs a Internet, no estàs... Aquesta és la realitat. I si estàs, has d'estar amb criteris de qualitat i donant una bona imatge.
  • Un pla estratègic “social media”. En l'actualitat, la presència a les xarxes socials és imprescindible per captar clients i interactuar amb ells. Una bona estratègia ens permetrà aprofitar al màxim les seves eines.
  • Una fotografia. Una bona fotografia d'un professional, del seu espai, dels seus productes és una de les millors targetes que podem presentar a través de les xarxes socials.
  • Un pla de màrqueting on line. Imprescindible i econòmic per amplificar la nostra presència a Internet i les xarxes socials.
  • Un vídeo-màrqueting. Un espot atractiu i que enganxi i, sobretot, que no sobrepassi un minut serà la millor manera d'arribar massivament i viralment a molta gent.

El marge comunica t'ofereix donar resposta a totes aquestes necessitats tan imprescindibles, amb un preu just i que no sigui desorbitat amb un veritable servei global de comunicació "social media" de 360º.

Amb pressupostos ajustats podem fer-te una feina professional al respecte. Consulta'ns!!! Contacte amb Xavier Sánchez (607775369) o envia un correu a elmargecomunica@gmail.com

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Vídeo exposició itinerant "El Llobregat. 1 riu, 6 pobles"

Documental de l'exposició itinerant "El Llobregat. 1 riu, 6 pobles", encarregat a El Marge Comunica per 6 museus del delta del Llobregat, en un projecte que liderava el Museu de Sant Boi. No ens enganyem, a tots els professionals de la comunicació ens passa el mateix: sempre hi han projectes i treballs que et fan més il·lusió. I l'encàrrec d'aquest vídeo em va ser molt especial per a mi.

"El Llobregat. 1 riu, 6 pobles" és un documental sobre la meva terra i el meu riu, el lloc on visc i del que sempre he sentit una gran curiositat per descobrir-los a fons. I vet aquí que rebo aquest encàrrec que ha representat 3 mesos intensos de feina des del març fins el maig del 2017, rodant en un munt de localitzacions del riu Llobregat, del seu delta i dels seus espais naturals i agrícoles.

Per a la introducció del vídeo s'han utilitzat ortofotografíes de l'Institut Cartogràfic de Catalunya d'alta definició i tot el vídeo ha estat rodat també en HD. Ha…

10 consejos para utilizar a testadores "influencers" en marketing a cambio de producto

De sobras es conocida la importancia de los llamados “influencers” como herramienta efectiva de marketing. Pero existe otro tipo de “influencers” que son los testadores de producto cuyas pruebas y valoraciones pueden ayudar a decantar la balanza en la compra de un modelo o marca.
Los test de producto que se publican en una web, blog o en una red social -a parte de ayudar a influir a un consumidor- facilitan en el ámbito de Internet un contenido que genera los llamados “backlinks” (los enlaces que recibe una página web desde otras páginas web) y que ayudan al posicionamiento orgánico en buscadores como Google.

Evidentemente, si el responsable de márketing on-line dispone de un buen presupuesto, puede encontrar webs profesionales especializadas que ofrecen un servicio completo para generar un buen artículo con calidad (copy, fotografía, vídeo y modelos-figurantes). Aunque esta fórmula profesionalizada de test tiene ciertas garantías de éxito, también es verdad que hay muchos consumido…

Entrevista y reportaje de Raquel Hernández, campeona mundial de bodyfitness

Raquel Hernández es campeona mundial de bodyfitness, un deporte que consiste en modelar la musculatura de un cuerpo buscando la simetría. Un deporte que exige mucha constancia, dedicación y disciplina. Su palmares ha sido espectacular en los últimos años.

Raquel está orgulla de su cuerpo y de haber conseguido su meta. Esta atleta, enfermera de profesión, que vive y trabaja en Viladecans (Barcelona), nos demuestra también que el músculo no está reñido con la feminidad. Ella se ha demostrado así misma y a todos, que somos capaces de conseguir nuestros sueños. "Si yo puedo, tu puedes" es su lema.

A Raquel le hice una entrevista para la revista Caràkter y a su vez, un reportaje fotográfico para ilustrar la entrevista. El escenario para la entrevista y el reportaje fue el gimnasio en donde Raquel entre normalmente. Sinceramente, no sabía a que tipo de personaje me enfrentaba; lo que si tenía claro es que buscaba -de acuerdo con la filosofía de la revista Caràkter- el lado humano …