dimecres, 14 de novembre de 2012

El marge comunica organitza el 1er Cafè d'Emprenedors del Networking Santboià (NETBOI)


Amb molta il·lusió, “el marge comunica” posa en marxa el primer cafè d'emprenedors del Networking Santboià (NETBOI) que es celebrarà el proper 28 de novembre a les 18h. Aquesta primera trobada tindrà lloc al Restaurant “LaLola” (C. Nou, 25. Sant Boi de Llobregat) que col·labora en aquest esdeveniment cedint una sala i convidant als assistents amb un bon cafè.

La trobada consistirà en un primer moment, amb un aforament màxim de 25 persones, en una exposició de 5 minuts de cadascun dels participants, on presentarà que ofereix i que espera dels altres. Les presentacions seran verbals i concises (s'ha de fer l'esforç, he, he...) i no es disposa d'un projector per fer presentacions en “powerpoint” (així ens veiem les cares, he, he....), encara que ens podem recolzar amb un ordinador portàtil o amb cartells o pòsters.

A la segona part, cadascú podrà parlar directament (“bis a bis”) amb qui li interessi. És molt important portar targetes de presentació per repartir entre nosaltres. També es podem portar altres suports com fulletons. La trobada acabarà com a màxim a les 20 h.

Us preguem que compartiu aquesta informació amb altres persones que considereu que els hi pot interessar. També podeu format del nostre grup de Facebook o de Linkedin.

Per poder assistir, és obligatori omplir aquest formulari:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada