dilluns, 26 de novembre de 2012

El logotip d'AFOBOI

Aquest és un de logotips que més m'estimo i que amb més “carinyo” he fet. A més a més, respon a la meva filosofia de disseny de logotips i d'imatges corporatives: la simplicitat i la integració. Els logotips han de ser “directes” en la seva legibilitat perquè son una eina importantíssima de comunicació.

I aquesta legibilitat s'aconsegueix amb la utilització de tipografies adequades que transmetin l'esperit del que representa i que integri -subtilment- els elements gràfics necessaris. I un bon punt de partida en el disseny dels logotips és aprofitar totes les possibilitats que es donen les famílies tipogràfiques, inclús en la creació d'elements gràfics amb criteris iconogràfics.

Aquest és el cas del logotip d'AFOBOI, on tots els elements gràfics s'han fet partint d'elements tipogràfics de la família Lubalin. És un naming i logotip creat l'any 2008 per a l'Agrupació Fotogràfica de Sant Boi de Llobregat que vam impulsar un grup de santboians, encapçalats per la fotògrafa professional Paky López. Una entitat que ha crescut com l'escuma i que ja compta amb 200 socis; i que aquest any ha celebrat el seu 4rt aniversari.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada