dissabte, 7 de gener de 2012

Exposició "Obrim portes al futur"

 
“Obrim portes al futur” va ser l'eslogan de l'exposició que recollia la feina feta durant el mandat 2007-2011 de l'ajuntament de Sant Boi. Aquesta exposició es va realitzar a la Biblioteca de la Muntanyeta d'aquesta ciutat en el marc de la Fira de la Puríssima de l'any 2010 que es cel·lebra durant els dies 6, 7 i 8 de desembre.

Aquests és un dels projectes més complerts en els que he participat com a freelance per a la reconeguda empresa santboiana d'espais firals Dextrum i l'agència Punto&ap(arte): el naming de l'eslogan, el copy i les fotografíes de la presentació del projecte al concurs públic d'adjudicació, el disseny gràfic de la imatge corporativa, la redacció del guió de l'audiovisual, la gravació d'imatges i la coordinació de l'audiovisual i la maquetació de la exposició.

El punt de partida era la presentació de l'acció del govern municipal com la manera de sortir de la crisi. Calia sortir de la foscor a la claror... I va ser així com va sorgir la idea de la porta que vam exposar en la memòria de presentació del projecte:

"Quan ens trobem davant una porta tancada ens preguntem què hi haurà al darrera. Obrir una porta ens pot generar incertesa, però només si som valents podrem conèixer els reptes i les oportunitats que ens esperem... 
La porta simbolitza un abans i un desprès, un element a través del qual es va fent camí. Amb cada porta deixem enrrera projectes i compromisos assolits i obrim pas a nous reptes que ens han de permetre entomar el futur amb il·lusió i entusiasme. 
L'acció del govern municipal ha permés obrir portes que han fet possible una millora en la qualitat de vida de la ciutadania. Però cal seguir caminant, obrint entre tots noves portes que permetin construir el futur de la ciutat que tots volem”.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada