Ves al contingut principal

Exposició "Obrim portes al futur"

 
“Obrim portes al futur” va ser l'eslogan de l'exposició que recollia la feina feta durant el mandat 2007-2011 de l'ajuntament de Sant Boi. Aquesta exposició es va realitzar a la Biblioteca de la Muntanyeta d'aquesta ciutat en el marc de la Fira de la Puríssima de l'any 2010 que es cel·lebra durant els dies 6, 7 i 8 de desembre.

Aquests és un dels projectes més complerts en els que he participat com a freelance per a la reconeguda empresa santboiana d'espais firals Dextrum i l'agència Punto&ap(arte): el naming de l'eslogan, el copy i les fotografíes de la presentació del projecte al concurs públic d'adjudicació, el disseny gràfic de la imatge corporativa, la redacció del guió de l'audiovisual, la gravació d'imatges i la coordinació de l'audiovisual i la maquetació de la exposició.

El punt de partida era la presentació de l'acció del govern municipal com la manera de sortir de la crisi. Calia sortir de la foscor a la claror... I va ser així com va sorgir la idea de la porta que vam exposar en la memòria de presentació del projecte:

"Quan ens trobem davant una porta tancada ens preguntem què hi haurà al darrera. Obrir una porta ens pot generar incertesa, però només si som valents podrem conèixer els reptes i les oportunitats que ens esperem... 
La porta simbolitza un abans i un desprès, un element a través del qual es va fent camí. Amb cada porta deixem enrrera projectes i compromisos assolits i obrim pas a nous reptes que ens han de permetre entomar el futur amb il·lusió i entusiasme. 
L'acció del govern municipal ha permés obrir portes que han fet possible una millora en la qualitat de vida de la ciutadania. Però cal seguir caminant, obrint entre tots noves portes que permetin construir el futur de la ciutat que tots volem”.


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Vídeo exposició itinerant "El Llobregat. 1 riu, 6 pobles"

Documental de l'exposició itinerant "El Llobregat. 1 riu, 6 pobles", encarregat a El Marge Comunica per 6 museus del delta del Llobregat, en un projecte que liderava el Museu de Sant Boi. No ens enganyem, a tots els professionals de la comunicació ens passa el mateix: sempre hi han projectes i treballs que et fan més il·lusió. I l'encàrrec d'aquest vídeo em va ser molt especial per a mi.

"El Llobregat. 1 riu, 6 pobles" és un documental sobre la meva terra i el meu riu, el lloc on visc i del que sempre he sentit una gran curiositat per descobrir-los a fons. I vet aquí que rebo aquest encàrrec que ha representat 3 mesos intensos de feina des del març fins el maig del 2017, rodant en un munt de localitzacions del riu Llobregat, del seu delta i dels seus espais naturals i agrícoles.

Per a la introducció del vídeo s'han utilitzat ortofotografíes de l'Institut Cartogràfic de Catalunya d'alta definició i tot el vídeo ha estat rodat també en HD. Ha…

La fiabilitat de les fonts d'Internet / La fiabilidad de las fuentes de Internet

Ja sigui per comoditat, o per rapidesa, o per abundància d'informació, s'accedeix cada vegada més a les fonts que proporciona l'Internet; doncs bé, aquest fet regenera constantment el debat sobre la fiabilitat del que es publica. Sense cap barrera tecnològica i econòmica, i a excepció dels casos de governs no democràtics de països com la Xina que encara apliquen la censura a la Xarxa, una bona part dels habitants del planeta poden accedir lliurament a tot tipus d'informació sense cap mena de filtre que ho impedeixi. Consegüentment,  també implica que qualsevol persona pugui dir, escriure o divulgar el que vulgui sobre qualsevol tema, incloent des de rumors malintencionats, notícies falses i elucubracions equivocades sense cap mena de rigor. Però també es pot trobar fonts "brillants, profundes, rigoroses i desbordants de passió i coneixements" (HERNÁNDEZ 2008) que proporcioni a l'usuari el que busca.

En un increment exponencial i constant de les fonts que e…

10 consejos para utilizar a testadores "influencers" en marketing a cambio de producto

De sobras es conocida la importancia de los llamados “influencers” como herramienta efectiva de marketing. Pero existe otro tipo de “influencers” que son los testadores de producto cuyas pruebas y valoraciones pueden ayudar a decantar la balanza en la compra de un modelo o marca.
Los test de producto que se publican en una web, blog o en una red social -a parte de ayudar a influir a un consumidor- facilitan en el ámbito de Internet un contenido que genera los llamados “backlinks” (los enlaces que recibe una página web desde otras páginas web) y que ayudan al posicionamiento orgánico en buscadores como Google.

Evidentemente, si el responsable de márketing on-line dispone de un buen presupuesto, puede encontrar webs profesionales especializadas que ofrecen un servicio completo para generar un buen artículo con calidad (copy, fotografía, vídeo y modelos-figurantes). Aunque esta fórmula profesionalizada de test tiene ciertas garantías de éxito, también es verdad que hay muchos consumido…