dissabte, 24 de setembre de 2011

Imatge corporativa de Desos


Versió en negatiu color del logotip de DESOS
Desos és una ONG creada l'any 2001, creada i coordinada en l'actualitat pel primer alcalde democràtic de Sant Boi desprès del franquisme, Xavier Vila. El seu objectiu és contribuir al desenvolupament econòmic del sector productiu en dos municipis de Nicaragua: Sant Miguelito i Bluefields, dues regions basades en l'agricultura i la ramaderia.

Desos vol ajudar a desenvolupar els mètodes de treball dels agricultors i ramaders perquè treguin un profit econòmic de la seves terres, alhora que respectin l'ecosistema que els rodeja, ric en una gran varietat de flora i fauna tropical.

Xavier Vila em va demanar el favor de re-dissenyar el logotip que tenien amb l'objectiu de millorar la imatge corporativa d'aquesta ONG per ser millor valorada amb criteris professionals de cara a les administracions i institucions privades, així com aconseguir una millor visibilitat en les zones de Nicaragua on actua.

El plantejament d'aquesta imatge corporativa va ser el crear un logotip net que integrés el símbol i la tipografia. Partint de la tipografia Lucida Sans, la D majúscula de Desos es va convertir en un icona que representa acollida i cooperació amb una persona que des d'alt obre els braços. Els colors, blanc i blau clar, representa els colors de la bandera nacional de Nicaragua, i alhora, denoten que es tracta d'una ONG que aposta per la qualitat i la seriositat.

No vaig cobrar res per aquesta feina. Son d'aquells projectes pels quals m'agraden col·laborar i que alhora et permeten demostrar la teva professionalitat sense la pressió d'un pressupost. Gràcies Desos per haver confiat en mi...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada