Ves al contingut principal

Imatge corporativa de Desos


Versió en negatiu color del logotip de DESOS
Desos és una ONG creada l'any 2001, creada i coordinada en l'actualitat pel primer alcalde democràtic de Sant Boi desprès del franquisme, Xavier Vila. El seu objectiu és contribuir al desenvolupament econòmic del sector productiu en dos municipis de Nicaragua: Sant Miguelito i Bluefields, dues regions basades en l'agricultura i la ramaderia.

Desos vol ajudar a desenvolupar els mètodes de treball dels agricultors i ramaders perquè treguin un profit econòmic de la seves terres, alhora que respectin l'ecosistema que els rodeja, ric en una gran varietat de flora i fauna tropical.

Xavier Vila em va demanar el favor de re-dissenyar el logotip que tenien amb l'objectiu de millorar la imatge corporativa d'aquesta ONG per ser millor valorada amb criteris professionals de cara a les administracions i institucions privades, així com aconseguir una millor visibilitat en les zones de Nicaragua on actua.

El plantejament d'aquesta imatge corporativa va ser el crear un logotip net que integrés el símbol i la tipografia. Partint de la tipografia Lucida Sans, la D majúscula de Desos es va convertir en un icona que representa acollida i cooperació amb una persona que des d'alt obre els braços. Els colors, blanc i blau clar, representa els colors de la bandera nacional de Nicaragua, i alhora, denoten que es tracta d'una ONG que aposta per la qualitat i la seriositat.

No vaig cobrar res per aquesta feina. Son d'aquells projectes pels quals m'agraden col·laborar i que alhora et permeten demostrar la teva professionalitat sense la pressió d'un pressupost. Gràcies Desos per haver confiat en mi...

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Vídeo exposició itinerant "El Llobregat. 1 riu, 6 pobles"

Documental de l'exposició itinerant "El Llobregat. 1 riu, 6 pobles", encarregat a El Marge Comunica per 6 museus del delta del Llobregat, en un projecte que liderava el Museu de Sant Boi. No ens enganyem, a tots els professionals de la comunicació ens passa el mateix: sempre hi han projectes i treballs que et fan més il·lusió. I l'encàrrec d'aquest vídeo em va ser molt especial per a mi.

"El Llobregat. 1 riu, 6 pobles" és un documental sobre la meva terra i el meu riu, el lloc on visc i del que sempre he sentit una gran curiositat per descobrir-los a fons. I vet aquí que rebo aquest encàrrec que ha representat 3 mesos intensos de feina des del març fins el maig del 2017, rodant en un munt de localitzacions del riu Llobregat, del seu delta i dels seus espais naturals i agrícoles.

Per a la introducció del vídeo s'han utilitzat ortofotografíes de l'Institut Cartogràfic de Catalunya d'alta definició i tot el vídeo ha estat rodat també en HD. Ha…

10 consejos para utilizar a testadores "influencers" en marketing a cambio de producto

De sobras es conocida la importancia de los llamados “influencers” como herramienta efectiva de marketing. Pero existe otro tipo de “influencers” que son los testadores de producto cuyas pruebas y valoraciones pueden ayudar a decantar la balanza en la compra de un modelo o marca.
Los test de producto que se publican en una web, blog o en una red social -a parte de ayudar a influir a un consumidor- facilitan en el ámbito de Internet un contenido que genera los llamados “backlinks” (los enlaces que recibe una página web desde otras páginas web) y que ayudan al posicionamiento orgánico en buscadores como Google.

Evidentemente, si el responsable de márketing on-line dispone de un buen presupuesto, puede encontrar webs profesionales especializadas que ofrecen un servicio completo para generar un buen artículo con calidad (copy, fotografía, vídeo y modelos-figurantes). Aunque esta fórmula profesionalizada de test tiene ciertas garantías de éxito, también es verdad que hay muchos consumido…

Entrevista y reportaje de Raquel Hernández, campeona mundial de bodyfitness

Raquel Hernández es campeona mundial de bodyfitness, un deporte que consiste en modelar la musculatura de un cuerpo buscando la simetría. Un deporte que exige mucha constancia, dedicación y disciplina. Su palmares ha sido espectacular en los últimos años.

Raquel está orgulla de su cuerpo y de haber conseguido su meta. Esta atleta, enfermera de profesión, que vive y trabaja en Viladecans (Barcelona), nos demuestra también que el músculo no está reñido con la feminidad. Ella se ha demostrado así misma y a todos, que somos capaces de conseguir nuestros sueños. "Si yo puedo, tu puedes" es su lema.

A Raquel le hice una entrevista para la revista Caràkter y a su vez, un reportaje fotográfico para ilustrar la entrevista. El escenario para la entrevista y el reportaje fue el gimnasio en donde Raquel entre normalmente. Sinceramente, no sabía a que tipo de personaje me enfrentaba; lo que si tenía claro es que buscaba -de acuerdo con la filosofía de la revista Caràkter- el lado humano …