dijous, 22 de setembre de 2011

Doncs si, el marge comunica...


Benvinguts a aquest nou webbloc! No sóc nou en el món blocarire: a l'any 2008 vaig crear el bloc “el marge” on he tractat -i tracto encara- temàtiques que m'apassionen com el senderisme, el patrimoni històric, la fotografia, la música, els llibres, la història, la natura... He escrit més -a data d'avui- més de 225 articles i gràcies a aquest bloc he conegut a molta gent interessant i valuosa, arribant a la conclusió de que ha estat una de les millors coses que he fet a la meva vida en els darrers anys.

La paraula marge te diverses accepcions. En el meu bloc “el marge” partia de la que defineix marge com a “vora, especialment d’un terreny que forma graó”, i de la metàfora que suposen els seus característics murs construïts en pedra seca i que mai son iguals però que donen fortalesa. Per a mi, cada pedra representa cadascuna de les coses que m'agraden i que formen part de la meva personalitat.

En “el marge comunica” parlo des de l'accepció de que marge és “espai blanc que es deixa tot al volt d’una pàgina escrita o impresa, especialment a la dreta i a l’esquerra”; els espais blancs tenen una gran importància pels dissenyadors perquè creien que comuniquen moltes coses des del punt de vista gràfic...

I aquí parlaré de la meva vessat més professionals en aquests moments que jo anomeno “creativitat comunicativa”. Com dic en la presentació del meu perfil, em considero una “navalla suïssa” en l'àmbit de la comunicació: dissenyo, redacto, fotografio, entrevisto, interactuo a les xarxes... i com no pot ser d'una altre manera en els nous temps, vull donar a conèixer tot el que faig a través d'internet gràcies a aquest bloc i a les xarxes socials.

Espero que us interessi. Estic a la vostra disposició per qualsevol consulta... I accepto crítiques, comentaris i retrets... però també feines... he, he...

2 comentaris:

  1. Et desitjo que tinguis molt èxit en la teva trajectòria professional, t'ho mereixes.
    U forta abraçada.

    ResponElimina
  2. Gràcies, Ricardo! Les teves paraules sempre m'encoratgen...
    Una forta abraçada també per a tu...

    ResponElimina